Συναυλία Αλληλεγγύης από το Μουσικό μας σχολείο για την Άρτεμη

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ για την μικρή μας Άρτεμη στη Συναυλία Αλληλεγγύης που έπαιξαν δύο Μουσικά σύνολα του σχολείου μας, η Ορχήστρα “Μετάβασις” με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κωνσταντινος Ασημακης και η ρεμπέτικη- λαϊκή ορχήστρα με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Θάνος Θεοδωρόπουλος

Το Μουσικό μας σχολείο ΨΥΧΗ ΤΕ & ΣΩΜΑΤΙ έδωσε το παρόν!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές, στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την Άρτεμη,το γενναίο παιδί που δεν έπαψε να χαμογελάει, να χειροκροταει, να χαίρεται σε τη διάρκεια της εκδήλωσης και να χορεύει με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Μια εκδήλωση γεμάτη από χαρά και συγκίνηση αλλά και ελπίδα για το καλύτερο!!!!

Ένα λιθαράκι ανθρωπιάς κι από εμάς και με τις ευχές όλων μας να μπορέσει αυτό το γενναίο παιδί να μεταβεί στην Αμερική, να έχει ένα πετυχημένο χειρουργείο και το Αμαξίδιο να αποτελέσει μόνο μια ανάμνηση για εκείνη!!!!

Ευχόμαστε ολόψυχα στην επόμενη μας εκδήλωση η ‘Αρτεμις να χορέψει στηριζόμενη στα πόδια της!!!!🙏🙏

Ευχαριστούμε τα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα για την ευγενική χορηγία της αίθουσας Τέχνης και Πολιτισμού και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης!!!! 🙏🙏🙏

Ευχαριστούμε τους κ. Stefanos Diamandis προεδρο ΔΣ που παρεβρέθει εκ μέρους του Δημάρχου μας Andreas Kondylis καθώς και την κύρια Georgia Papas Αντιδήμαρχο Διεθνών σχέσεων του Δήμου Αλίμου και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τις Αντιδημάρχους Υγείας και Παιδείας του Δήμου Υμηττού κα Σκιαδοπούλου και κα Καρακώνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους και πάνω απ όλα στα παιδιά μας και στους καθηγητές μας!!! 👏👏👏

Φώτο Γιώτα Δαγρετζάκη

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091388763608

Αρτεμις ένα γενναίο παιδί

Φωτογραφίες της εκδήλωσης

https://www.amazon.com/photos/shared/QoCcpkPdTnCVknF8A8IkIw.UIaYoo7GKnlJOJw53kB9Go