Αποχαιρετιστήρια γιορτή της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου

27 Ιούνη 2024 – Γιορτή Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου!!!!

Με την αποχαιρετιστήρια Γιορτή της Γ λυκείου ολοκληρώθηκαν οι φετινές δραστηριότητες του συλλόγου μας!

Μια γιορτή γεμάτη από χαρά και συγκίνηση όπως αποτυπώθηκε από όλους τους παρευρισκομένους αλλά και πολλές ευχές στους αποφοίτους μας, για ανοιχτούς δρόμους και καλό ταξίδι στη νέα τους ζωή που μόλις ξεκινάει!!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Δήμου Αλίμου και Πρόεδρο του ΔΣ κ. Stefanos Diamandis, όλους τους αιρετούς και υποψήφιους, την Διευθύντρια κα Κουτούλα, τις υποδιευθύντριες κα Σαλτού και κα Βουρακίδου και όλους τους αγαπητούς εκπαιδευτικούς μας και όλους τους γονείς που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο για την επιτυχία της γιορτής!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που έπαιξαν και τραγούδησαν και κράτησαν αμείωτο το κέφι επί 4 ολόκληρες ώρες!!!

Ευχαριστούμε τον μαθητή Νίκο Τσαμασίρο που είχε το ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς, τους ηχολήπτες μας, Ειρηλένα και Σπύρο, καθώς και το Καλλιτεχνικό Φωτογραφείο-Χρίστος Λιαπάτης που επιμελήθηκε της βιντεοσκόπισης και παραγωγής του παρακάτω βίντεο!!!!

Αγαπημένα μας παιδιά, σας αποχαιρετούμε με τις καλύτερες ευχές μας για την νέα ζωή που σας περιμένει και να μην σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρα σας!!!!

Επίσης καλοσωρίζουμε και συγχαίρουμε για την επιτυχία τους, τους νεοεισαχθέντες μαθητές /τριες στο σχολείο μας, που αναλαμβάνουν τη σκυτάλη από την νέα χρονιά!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!