“ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΕΙΠΝΟΣ” ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας σε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με μεγάλη επιτυχία, ” Βυζαντινός Αριστόδειπνος” στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Δεσποτάτο της Ηπείρου: Μουσική διαδρομή στους αιώνες” τον οποίο οργάνωσε η κυρία Ιωάννα Αγγέλου υπεύθυνη του “Βυζαντινού Οργανικού Συνόλου” και του προγράμματος.

Η υπεύθυνη διδασκαλίας του Βυζαντινού Οργανικού συνόλου καθηγήτρια κα Ιωάννα Αγγέλου εκφράζει τις ευχαριστίες της με την κάτωθι επιστολή:

“Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μαθητών του Βυζαντινού Οργανικού Συνόλου, καθηγητές του σχολείου μας, αποφοίτους του Συνόλου και γονείς τους, καθώς και τις κυρίες Στεφανάκη Εύα πρόεδρο και Δασκαλάκη Αθηνά αντιπρόεδρο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων που όλοι συμμετείχαν και προσέφεραν πληθώρα Βυζαντινών εδεσμάτων και συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Βυζαντινού Οργανικού Συνόλου που πλαισίωσαν το Βυζαντινό Αριστόδειπνο με μουσική της Πόλης από τον 17ο αιώνα μέχρι σήμερα.”

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων εκφράζει με τη σειρά του θερμά συγχαρητήρια στην κα Αγγέλου, στους μαθητές και τις μαθήτριες του Βυζαντινού Οργανικού συνόλου για την υπέροχη μουσική που πλαισίωσαν το δείπνο καθώς και σε όλους που μαγείρεψαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο Βυζαντινός δείπνος με 175 καλεσμένους. Τα εδέσματα ήταν πλούσια και υπέροχα και περιλάμβαναν από χειροποίητο ψωμί μέχρι, λαγομαγειρέματα, πουλερικά και θαλασσινά, άφθονο κρασί καθώς και ηδύποτα και γλυκίσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Παύλος Σεργίου αφυπηρετήσας καθηγητής του ΤΜΣ του ΕΚΠΑ και μαέστρος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, ο Κωνσταντίνος Πουής αφυπηρετήσας διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, η Δ/τρια του Μουσικού μας σχολείου κα Παγώνα Κουτούλα, ο Κωνσταντίνος Δημάκης εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, η Νικολέττα Κολιοδέδε από το τμήμα των εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ’ ΔΙ.Δ.Ε. Αθήνας και ο Γεώργιος Αβεζόγλου πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντινοπολιτών και Μικρασιατών Ελληνικού-Αργυρούπολης καθώς και μέλη του ΔΣ του συλλόγου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και ο κεντρικός χώρος διαλλείματος άλλαξε όψη για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ακολουθείστε μας στη σελίδα μας στο fb

https://www.facebook.com/sylgoneonmsa