ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε εσπερίδα ενημέρωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΣΑ που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων, με θέματα Παραβατικότητα Ανηλίκων και Επιρροή του διαδικτύου στις εφηβικές συμπεριφορές καθώς και προστασία από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τους δύο εξαιρετικούς ομιλητές την κα Κωστάκου και τον κ. Νάκο, ψυχολόγους και Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης προστασίας Ανηλίκων και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ αντίστοιχα, όπου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι πολύ αργά.

Ευχαριστούμε θερμά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για την άμεση ανταπόκριση, τους διακεκριμένους ομιλητές μας, την Διεύθυνση και Υποδιεύθυνση του σχολείου για την συνεργασία και την υποστήριξη καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους γονείς- παιδιά- εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπροσώπους του Δήμου Αλίμου, Δημοτικούς Συμβούλους την κα Κασάπα Δέσποινα εντεταλμένη κοινωνικού φροντιστηρίου, ΚΔΑΠ και θεμάτων ισότητας, την κα Μαρκαντωνάκη Μαρία εντεταλμένη ψυχικής υγείας και κέντρων κοινότητας και τον κ. Βρεττό Δημήτρη εντεταλμένο εθελοντισμού και φροντίδας αδέσποτων ζώων, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση