Η Ένωση γονέων Αλίμου καλεί τους μαθητές/τριες του Αλίμου στη σκηνή!!!..

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των θετικών ερεθισμάτων, της καλλιέργειας των διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και της ανάπτυξης των δεξιοτήτων και των ταλέντων των εφήβων μας, χαιρετίζει το κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Αλίμου για την δημιουργία ομάδων εφηβικού θεάτρου και εφηβικού μιούζικαλ και ευχαριστεί το Δήμο Αλίμου για την ανταπόκριση και την υποστήριξη.

Θεωρούμε οτι η καλλιέργεια των εφήβων μας μέσω της αλληλεπίδρασης, της εν συναίσθησης, της συνεργασίας, της ομαδικότητας του κοινού στόχου και του κοινού δημιουργήματος μόνο χαρά κα ικανοποίηση μπορεί να τους δώσει, ενώ παράλληλα τους βοηθά να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους και τα ταλέντα τους.

Καλούμε λοιπόν τους μαθητές μας και τις μαθήτριες μας να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και να γευτούν τη χαρά και τη δημιουργία!!!

https://www.notia.gr/2023/11/%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83/?fbclid=IwAR1usdyOFEsuRrMtjSGDiKF-DYqV62I9eyig9hi5CXKiO06-o1Z9Y6gC7pQ

Working together. Group of actors in dark colored clothes on rehearsal in the theater.