ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 2023

Από τη γιορτή του Μουσικού μας σχολείου για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και τον αποχαιρετισμό των παιδιών της γ’ Λυκείου!!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!!!

Το προαύλιο του σχολείου γέμισε από χαμογελαστά πρόσωπα, αλλά και συγκίνηση για τα παιδιά που αποχωριζόμαστε, οπου τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τη ζωή τους!!!

Στη γιορτή έπαιξαν το Jazz σύνολο, οι Jack to Jack, οι Αμόλα Καλούμπα, το Βυζαντινό παραδοσιακό σύνολο και το έντεχνο παραδοσιακό σύνολο “Μετάβασις” όπου μας διασκέδασαν μέχρι τα μεσάνυχτα!!!!

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές που έπαιξαν με τόσο κέφι και τους ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του, τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο, γονιό του σχολείου και καθηγητή παραδοσιακού κλαρίνου στο μεταπτυχιακό τμήμα Μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ΔΣ του συλλογου γονεων ευχαριστεί όλους τους γονείς που βοήθησαν στην διοργάνωση! Ευχαριστούμε τον αγαπητό μας κ. Μαλαφή που με την ομάδα του από το πανεπιστήμιο φρόντισαν για τον ήχο.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική αρχή του Δ. Αλίμου τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη τον πρόεδρο του ΔΣ Στέφανο Διαμαντή και όλους τους αντιδημάρχους και υποψηφίους για την παρουσία τους στη εκδήλωση μας!!

Στιγμές από την γιορτή μας!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://photos.app.goo.gl/QMBkZD65Ydbb3eVDA