Μουσικό Σχολείο Αλίμου – Εορτασμός της Εθνικής επετείου “25ης Μαρτίου 1821”

Τα παιδιά μας και οι άξιοι και αγαπητοί καθηγητές τους, για μια φορά ακόμη κατάφεραν να μας συγκινήσουν και να μας συνεπάρουν με την πολλή όμορφη επετειακή εκδήλωση που ετοίμασαν. Αποτελείτο από αφηγήσεις, θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορό και τραγούδι.

Σύμφωνα με τον Αδ. Κοραή, στοχαστή της ελευθερίας και της παιδείας των Ελλήνων, “Ελευθερία χωρίς παιδεία είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί” και σήμερα το Μουσικό μας σχολείο με το έμψυχο δυναμικό του, απέδειξε το πόσο συμβάλει στην ανάδειξη των πάσης φύσεως Αξιών και την Παιδεία.

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές μας, κα Σκαρίμπα, κα Μαυρομάτη, κα Μαστροσάββα, κα Αγγέλου, κ. Ασημάκη, κ.Καλλιά, κ. Σύριο και σε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εξαιρετική γιορτή.

Ξεκινώντας με το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ ” συνεχίστηκε με Λόγια παραδοσιακή μουσική από το δίσκο ” Υάκινθος” του Μάνου Αχαλινωτόπουλου, ένα αφιέρωμα στις μητέρες των θυμάτων των Τεμπών, και συνεχίστηκε με το αφιέρωμα στην Ελληνική επανάσταση του ’21 για να κλείσει η εκδήλωση με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Aκολουθεί β’ βίντεο ολόκληρης της εκδήλωση, βιντεοσκοπημένη από το Καλλιτεχνικό Φωτογραφείο-Χρίστος Λιαπάτης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.