ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ “ΑΡΓΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ!!!

Η Παιδική Χορωδία του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης, με μαέστρο την κ. Λώρα Πετροπούλου, τίμησε την πόλη και την χώρα μας με την εξαιρετική της παρουσία, παίρνοντας Αργυρό Δίπλωμα (Silver Diploma-level IX) στο 5th European Choir Games & Grand Prix of Nations Norrköping 2023, της Σουηδίας, έναν από τους πλέον απαιτητικούς διεθνείς χορωδιακούς διαγωνισμούς.

Η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς 7 μέλη της χορωδίας, είναι μαθητές του σχολείου μας!!!!

Η Νάγια Γυφτογεωργίου, η Ελένη Δούκα, η Νάσια Δούκα, η Ισμήνη Κλαπάκη, η Δανάη Κουλιεράκη, ο Σωτήρης Κοσμάς και ο Βασίλης Μαυραγάνης, ενώ η πολυβραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς κα Ρόζη Μαστροσάββα ταξίδεψε στη Σουηδία ως μέλος της κριτική επιτροπής του Πανευρωπαϊκού χορωδιακού διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους, στα παιδιά μας, στις οικογένειες τους, στην δασκάλα και μαέστρο τους κυρία Λώρα Πετροπούλου και φυσικά τη μαέστρο και καθηγήτρια του σχολείου μας κυρία Ρόζη Μαστροσάββα!!!!   Σας ευχόμαστε να ανταμείβονται οι κόποι σας και πάντα επιτυχίες !!!!

Σας ευχαριστούμε που καταφέρατε να σηκώσετε ψηλά την Ελληνική σημαία και να μας γεμίσετε υπερηφάνεια!!!