Συναυλία καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Αλίμου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού

Κατόπιν συνεννόησης της Διεύθυνσης του Μουσικού Σχολείου Αλίμου και της Διεύθυνσης Δομών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Σωφρονιστικών Καταστημάτων: Κ.Α.Υ.Φ. & Ε.Κ.Υ.Κ.Κ. Κορυδαλλού, δόθηκε την Τρίτη 19-12-2023 συναυλία, σύμφωνα με το πνεύμα των Εορτών, από εθελοντές καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου στο Ειδικό Κέντρο Υγείας Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού για τους κρατούμενους ασθενείς και κρατούμενους εργαζομένους στο πλαίσιο δράσεων της Εκπαιδευτικής δομής.

Συμμετείχαν στην επίσκεψη και στη συναυλία οι καθηγητές: Κ. Ασημάκης, Χ. Κανάκης, Μ. Αμοναχάκη, Α. Ψωμόπουλος, Μ. Φασούλα και η Υποδιευθύντρια Α. Σαλτού.

Η συναυλία δόθηκε με επιτυχία, και σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή η κ. Π. Κόντα, Διευθύντρια των Δομών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης των προαναφερόμενων Σωφρονιστικών Καταστημάτων, τόνισε ότι: «Με την εθελοντική σας παρουσία συμβάλατε στην πραγμάτωση ενός μουσικού ταξιδιού με άγγιγμα ψυχής σε μια δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία και αποτελεί ένα ακλόνητο παράδειγμα αγνής προσφοράς και αλληλεγγύης».

https://www.mousalim.gr/mousiko-sxoleio/kallitekhnikesekdeloseis/sunaulia-kathegeton-tou-mousikou-skholeiou-alimou-sto-sophronistiko-katastema-korudallou.html