Τελική ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής για εκλογές Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2021
Για την ανάδειξη:

Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου
Εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Αλίμου και στην Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων
Η Εφορευτική Επιτροπή για τις εκλογές του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου ενημερώνει όλους τους γονείς ότι:

Οι εκλογές για την ανάδειξη όλων των παραπάνω αντιπροσωπευτικών οργάνων θα γίνουν στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2021, στον προαύλειο χώρο του Σχολείου, και συγκεκριμένα: Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, 10 πμ – 2 μμ και τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, 4 – 8 μμ.
Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές θα είναι διάρκειας ενός (1) έτους. Το φθινόπωρο του 2022 θα προκηρυχθούν εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου διετούς θητείας.
Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη του Συλλόγου α) έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο πιστοποιεί την ταυτότητά τους και β) είναι ταμειακά τακτοποιημένα, έχουν δηλαδή καταβάλει μέχρι και την ημερομηνία των εκλογών την ετήσια συνδρομή τους (10 ευρώ) στον Σύλλογο.
Το ψηφοδέλτιο των εκλογών θα είναι ενιαίο και θα χρησιμοποιηθεί για να εκλεγούν: i) Τα επτά (7) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (μέχρι και 3 σταυροί προτίμησης), ii) τα τρία (3) μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής (μέχρι 1 σταυρός προτίμησης), iii) οι εκπρόσωποι του Συλλόγου μας στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αλίμου (ένας εκπρόσωπος ανά 30 εγγεγραμμένους μαθητές στο ΜΣΑ, μέχρι 4 σταυροί προτίμησης) και iv) οι δύο (2) εκπρόσωποι του Συλλόγου μας στην Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων (μέχρι 3 σταυροί προτίμησης).
Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων έληξε την 4η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 2.00 μμ, σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής (30/09/2021).
Ακολουθεί η λίστα υποψηφίων για όλα τα όργανα, με αλφαβητική σειρά:

Λίστα υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά:

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

ΒΑΓΕΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΡΑΦΤΗ ΟΛΓΑ
ΖΑΡΑΦΤΗ ΟΛΓΑ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΚΑΛΗ ΜΕΡΟΠΗ
ΚΙΣΣΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΛΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΣΙΚΑΛΗ ΜΕΡΟΠΗ
ΣΤΑΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΕΥΑ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ ΒΙΡΝΑ (ΒΙΡΓΙΝΙΑ)

ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΙΚΑΛΗ ΜΕΡΟΠΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΣΤΑΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΥΛΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Άλιμος, 5 Οκτωβρίου 2021
Η Εφορευτική Επιτροπή

Ο πρόεδρος Η γραμματέας Το μέλος
Αντώνιος Τσόγκας Ειρήνη Κατσώτη Χριστίνα Στεφανοπούλου