ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “Στην Αυγή του νέου έτους από την….. Μ. Ασία”

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το Βυζαντινό Οργανικό Σύνολο του σχολείου μας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ιωάννα Αγγέλου συμμετείχε με επιτυχία στην εκδήλωση “Στην Αυγή του νέου έτους από την…Μ.Ασία” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κων/τών Μικρασιατών Ελληνικού Αργυρούπολης στην Θεατρική σκηνή “Ν. Κούρκουλος” στην Αργυρούπολη.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην οποία στο α’ μέρος παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο του Henry van Dyke “Ο 4ος Μάγος” από τη θεατρική ομάδα αρχαρίων του 1ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, μια πολύ όμορφη προσπάθεια των παιδιών που αξίζει συγχαρητήρια!

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες του Βυζαντινού Οργανικού Συνόλου του Μουσικού μας Σχολείου έπαιξαν και τραγούδησαν μικρασιάτικους σκοπούς και τραγούδια σε μία καταπληκτική συναυλία που εξέπληξε το κοινό!

Ο Σύλλογος Κωνσταντινοπολιτών & Μικρασιατών Ελληνικού Αργυρούπολης σε ένδειξη ευχαριστίας προς το Μουσικό μας σχολείο παρέδωσε ανθοδέσμες και αναμνηστική πλακέτα στην διευθύντρια του σχολείου μας κα Κουτούλα Παγώνα

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στην καθηγήτρια τους και στον Σύλλογο Κων/των Μικρασιατών Ελληνικού Αργυρούπολης για την πολύ όμορφη εκδήλωση!!!

foto : Eva Stefanaki

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο

https://www.facebook.com/sylgoneonmsa