ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Τετάρτη 20/12/23 με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή – συναυλία του σχολείου μας με συμμετοχή Μουσικών συνόλων του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ύμνους Χριστουγέννων από το τμήμα ΛΒ3με υπεύθυνο καθηγητή κ. Εμμ. Σύριο ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, του Πόντου και της Μ. Ασίας από το Βυζαντινό Οργανικό σύνολο και την Βυζαντινή χορωδία με υπεύθυνους καθηγητές την κα Αγγέλου και τον κ. Σύριο. Ακολούθησε το λαϊκό και παραδοσιακό σύνολο με υπεύθυνους καθηγητές την κα Μαρία Αμοναχάκη, τον κ Θάνο Θεοδωρόπουλο και την κα Μαρία Φασούλα με κάλαντα από Χίο και Κέρκυρα και συνέχισε το μουσικό σύνολο “Μετάβασις” με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κώστα Ασημάκη, “Τα σπάργανα για το Χριστό..” με ορχηστρικά και παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από περιοχές της Ελλάδος.

Η συναυλία συνεχίστηκε με ορχηστρικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την ορχήστρα δωματίου υπό την διεύθυνση της κας Σγουροπούλου Σταματίας, και με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κυρίες Κολέτσα, Σγουροπούλου, Δημοπούλου και Πολογεώργη καθώς και έργα μουσικής δωματίου με φλάουτο και κλαρινέτο με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Π. Μεταλληνό και Δ. Κυραναστάση.

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία έκλεισε με τραγούδια Χριστουγέννων από τις Jazzy Girls με υπεύθυνο καθηγητή κ. Χρ. Κανάκη και με κλασικά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του κ. Αθ. Νασόπουλου και υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Νασόπουλο και την κα Πολογεώργη.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και τους υπεύθυνους καθηγητές τους, γι αυτό το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, άρτια εκτελεσμένο, που έδωσε χαρά και ικανοποίηση στο κοινό, στους γονείς και φίλους που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Ι. Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.

Στιγμιότυπα από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/sylgoneonmsa